U wilt van uw huis uw thuis maken door een persoonlijke sfeer te creëren. Lichtinval bepaalt voor een groot deel de sfeer in een interieur. Er is geen product dat functionaliteit en sfeer zo goed combineert als verticale jaloezieën.

Onze modellen

Verticale jaloezieën zijn perfect voor schuifpuien of grote glaspartijen. Onze collectie Verticale jaloezieën biedt een aantal bijzondere modellen, ieder met hun eigen decoratieve en functionele eigenschappen.

 • Verticale jaloezieën van textiel

  De textiel jaloezieën zijn leverbaar in verschillende transparanties. Deze collectie bevat diverse textielkwaliteiten, zoals brandvertragende, gemetalliseerde en vuilwerende kwaliteiten. Screendoek geeft een prachtige lichtfiltering en een moderne uitstraling.

 • Verticale jaloezieën van aluminium

  Aluminium lamellen bieden veel voordelen: ze zijn vormvast, vochtbestendig, brandvertragend en goed te reiningen.

 • Verticale jaloezieën van kunststof

  Ook kunststof lamellen bieden veel voordelen: ze zijn brandvertragend, makkelijk te reinigen en vochtbestendig, wat ze uitermate geschikt maakt voor toepassing in badkamers en keukens.

Verticale Jaloezieën raambekleding/raamdecoratie SUNWAY | woonkamer wit

Hoogwaardige stoffen en materialen

SUNWAY® biedt verticale jaloezieën van verschillende materialen: textiel, aluminium en kunststof. De hoogwaardige materialen hebben ieder hun eigen functionele en decoratieve eigenschappen en toepassingsmogelijkheden. 

Verticale Jaloezieën raambekleding/raamdecoratie SUNWAY | werkplek donker

Fraaie kleuren en transparanties

Deze collectie biedt lamellen in mooie naturel kleuren en in verschillende transparanties. Ze komen goed tot hun recht in een strakke moderne inrichting of kantoorruimtes. U kunt alle kleuren bekijken in onze DigiStudio.

Verschillende bedieningsvormen

Koord/ketting bediening

De standaard bediening is een metalen kogelketting voor het tuimelen van de lamellen naar beide zijden (tot 180˚) en een polyester trekkoord voor het openen en sluiten van de verticale jaloezie.

Koord/ketting bediening

Elektrische bediening

Elektrische bediening voor het tuimelen, openen en sluiten van de lamellen door middel van een 230 Volt motor met ingebouwde 24 Volt transformator.

Elektrische bediening

Monocommando bediening

Voor een optimaal bedieningscomfort kan worden gekozen voor monocommando bediening. Zowel het tuimelen van de lamellen als het openen en sluiten van de verticale jaloezie gebeurt door middel van één metalen ketting.

Monocommando bediening

Trek-tuimelstang bediening

Met een speciaal ontwikkelde trek-tuimelstang kan het lamellenpakket geopend, gesloten en
getuimeld worden. Max. lengte trek-tuimelstang is 150 cm.

Voorbeeldvideo

Bekijk de mogelijkheden zelf

Alle kleuren en stoffen in onze Verticale jaloezieën collectie hebben een ander effect op de sfeer in huis. Bezoek onze DigiStudio en ontdek het zelf!

Naar de DigiStudio

Bent u op zoek naar een
Verticale jaloezie?

 • Prachtige lichtinval en lichtfiltering
 • Optimale privacy in gesloten toestand
 • Zowel functionele als decoratieve eigenschappen
 • Zeer geschikt voor schuifpuien en grote glaspartijen
Waar te koop?
 • Textiel, aluminium en kunststof
 • Hoge reflectie van zonnewarmte
 • Eenvoudig te reinigen
 • Stijlvol en functioneel