SUNWAY® is altijd een pionier geweest. SUNWAY® bracht als eerste rolgordijnen (1965), vouwgordijnen (1987) en hout en woodweave (1988) op de markt.

Ook vandaag de dag staat SUNWAY® nog steeds bekend om haar unieke en innovatieve producten. Ook op het gebied van technische ontwikkelingen loopt SUNWAY® vaak voorop. Zo is SUNWAY® de eerste die het kindveilige SmartCord® vouwgordijn introduceert.

De SUNWAY® collecties worden met zorg samengesteld. Kwalitatief hoogwaardige producten, een actueel kleurbeeld, toepassing van high-end materialen, bijzondere dessins en design techniek, dat vindt u terug in alle SUNWAY® collecties.

SUNWAY® producten vormen de perfecte combinatie tussen functionaliteit en esthetiek. Aan de ene kant is de SUNWAY® raamdecoratie functioneel als zonlicht- of warmtewering en voor uw privacy.

Aan de andere kant is SUNWAY® raamdecoratie decoratief én sfeerbepalend in het interieur. SUNWAY® biedt onderscheidende producten die ieder hun eigen karakteristieke eigenschappen hebben. Voor iedere woonruimte en raamtype biedt SUNWAY® een passend product, afgestemd op uw wensen.

Alle SUNWAY® producten worden op maat gemaakt, met precisie en oog voor detail.
Alle SUNWAY® producten voldoen aan de Europese norm voor kindveiligheid.

SUNWAY® Exclusieve raambekleding wordt verkocht via een selectief netwerk van vakkundige interieurspecialisten. De SUNWAY® dealer kan u goed informeren en adviseren. Ook biedt hij een vakkundige meet- en montageservice.

Wij nodigen u van harte uit bij de SUNWAY® dealer bij u in de buurt.