SUNWAY® presenteert met trots haar unieke nieuwe collectie raambekleding: Nubus® shades. Nubus® is leverbaar als paneel- en rolgordijn en wordt gemaakt van een mix van polyester en polypropyleen. Maak kennis met de nieuwe eyecatcher in uw interieur!

Onze modellen

Nubus® shades bestaan uit paneel-en rolgordijnen en zijn gemaakt van een mix van polyester en polypropyleen.

 • Nubus® rolgordijn

  Het Nubus® rolgordijn geeft de klassieker onder de raambekleding een geheel nieuwe dimensie. Bent u op zoek naar een unieke raambekleding met een chique uitstraling? Dan is het Nubus® rolgordijn een uitstekende keuze. Het Nubus® rolgordijn wordt standaard uitgevoerd met metalen kettingbediening, pearlchrome designsteunen en een aluminium onderlat.

 • Nubus shades raambekleding/raamdecoratie | SUNWAY

  Nubus® paneelgordijn

  De Nubus® paneelgordijnen zijn de perfecte raambekleding voor grote glaspartijen of schuifpuien. Ze geven uw interieur een prachtige moderne look & feel. Bovendien creëert u, door de grote variatie- en combinatiemogelijkheden in kleur, meteen uw eigen unieke sfeer. En wat dacht u van een paneelgordijnen als room divider? Een afgescheiden werkplek was nog nooit zo eenvoudig.

Nubus shades raambekleding/raamdecoratie SUNWAY | woonkamer gebroken wit

Speel met kleuren en dessins

Kleur is bepalend voor sfeer en warmte in huis. Gaat u voor subtiel of kiest u liever een pittig kleuraccent voor uw Nubus® shade? Ook met de dessins bent u vrij om naar hartenlust met kleur te variëren. Er zijn moderne geometrische patronen, maar er is ook een mooie natuurlijke print met takken.

Het is mogelijk om te kiezen voor een afwijkende baan in uw Nubus® rolgordijn of paneelgordijn. Ook kunt u een afwijkend paneel in uw paneelgordijn integreren. Dat kan een afwijkende kleur zijn, of een dessin. Er zijn talloze mogelijkheden om uw perfecte Nubus® shade samen te stellen.

Bekijk alle kleuren in de DigiStudio.

Maak uw Nubus® smart!

Naast kettingbediening kunt u ook kiezen voor kindveilige elektrische bediening. Wilt u uw Nubus® shade eenvoudig ‘smart’ maken? 

De Somfy motor maakt u eenvoudig smart via Somfy Connexxion of TaHoma en is te integreren met Homey, Amazon Alexa en Google Home.

De nieuwe Ease motor is een slimme motor (wordt geleverd met access point) en is te integreren met Amazon Alexa en Google Assistant.

Kijk voor meer informatie op onze Smart Home pagina

4 unieke structuren

Unieke structuren met ieder hun eigen decoratieve uitstraling.

Cloud

De Cloud heeft een mooi, subtiel wolkenpatroon en is leverbaar in de kleur wit.

Cloud 1

Cloud 2

Misty

Misty geeft uw interieur een elegante uitstraling en is naast wit ook leverbaar in serene naturellen en prachtige heldere kleuren.

Misty 1

Misty 2

Ice

Ice heeft een natuurlijke linnenstructuur. Dit geeft een bijzonder effect op het kunststof materiaal. De natuurlijke en zachte kleuren geven een tijdloze en elegante uitstraling aan het interieur.

Ice 1

Ice 2

Frost

Frost heeft de mooie rustige uitstraling van bevroren water. Frost filtert het licht mooi en zorgt voor een zachte en diffuse lichtinval. 

Frost 1

Frost 2

Bepaal zelf de sfeer in uw woonkamer

Nubus® shades worden gemaakt van een mix van polyester en polypropyleen. IJzersterk materiaal en de ideale raambekleding om zelf te spelen met licht en privacy. Zo kiest u overdag voor de juiste hoeveelheid lichtinval om een boek te lezen en geniet u ’s avonds van de perfecte sfeer en privacy en om samen een mooie serie te kijken. Bovendien zijn de Nubus® shades eenvoudig smart te maken. Bedien uw rol- of paneelgordijn met een app en blijf lekker comfortabel op de bank liggen.

Nubus® Shades video's

Nubus rolgordijn accumotor ease raambekleding/raamdecoratie | SUNWAY

Nubus® Rolgordijnen

De Ease accumotor en bediening via Smartphone

Nubus paneelgordijnen raambekleding/raamdecoratie | SUNWAY

Nubus® Paneelgordijnen

Bediening van Nubus® Paneelgordijnen

Bekijk de mogelijkheden zelf

Alle kleuren en stoffen raamdecoratie hebben een ander effect op de sfeer in huis. Bezoek onze DigiStudio en ontdek het zelf!

Naar de DigiStudio

Bent u op zoek naar Nubus® shades?

 • Stel eenvoudig uw eigen Nubus® shade samen
 • Zeer geschikt als room divider
 • Geometrische patronen en natuurlijke dessins
 • Handmatige en elektrische 'smart' bediening
Waar te koop?
 • Diverse kleuren en afmetingen
 • 4 unieke structuren
 • IJzersterk materiaal
 • Bestand tegen vocht, warmte en zonlicht